Lorem ipsum dolor sit amet, consecteturadip iscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore sit.

Over ons

Grand Café Gallery is een begrip in Peel en Maas. Gevestigd in een voormalig nonnenklooster naast de kerk in hartje Panningen vormt Grand Café Gallery een markante blikvanger. Geniet van een lekkere cappuccino met vlaai op het buitenterras aan de voorzijde. Natuurlijk kunt u bij ons ook een lekker wijntje of een verkoelend glas bier krijgen. En dankzij de fraaie overkapping en verwarming is ons terras geopend van de vroege lente tot de late herfst. Ook binnen is het goed toeven, in het sfeervolle restaurant met knusse tafeltjes. Of u nu gezellig komt lunchen met een groep collega’s of intiem wilt dineren met z’n tweetjes, u bent van harte welkom. Op onze vernieuwde menukaart vindt u zeker een gerecht naar uw smaak.

Heeft u iets te vieren? Onze geheel verbouwde feestzaal kunt u helemaal laten aanpassen aan uw wensen. Daardoor is deze ook zeer geschikt voor zakelijke bijeenkomsten.

Houdt u van excellente wijn, een robuuste whiskey of een verfijnde cognac? Kom dan naar Gallery’s Grand Pub, met een drankenkaart die tot de meest uitgebreide van heel Peel en Maas behoort.

Lunch Diner Borrelen

Menukaart

Bekijk hier onze menukaart. Wij passen deze menukaart ieder kwartaal aan naar het seizoen, met diverse vernieuwende seizoensgerechten.

Double Dish

Wilt u eens iets anders proberen? Of heeft u misschien zin in iets kleinere gerechtjes? Probeert u dan eens ons nieuwe concept: Double Dish.

feesten grand cafe gallery

Feesten

Met een ingrijpende verbouwing van zo’n beetje het gehele pand is een flexibele feestzaal gecreëerd: Gallery’s Refter. Deze kan geheel naar uw wens worden ingedeeld en aangekleed. Daardoor is deze bij uitstek geschikt voor bruiloften en partijen, jubilea en koffietafels. Grand Café Gallery is door de gemeente Peel en Maas zelfs uitgekozen tot trouwlocatie!

Behalve Gallery’s refter kun u ook verschillende andere ruimtes afhuren. Daardoor kun u bij ons terecht met groepen van 20 personen tot wel 250 personen. Eenvoudig van opzet met alleen koffie, thee en water, of enorm uitgebreid met een luxueus lunchbuffet, receptie met borrel en diner á la carte; het kan allemaal.

Ook voor zakelijke bijeenkomsten is Gallery’s Refter een uitstekende locatie. Omdat de indeling en aankleding flexibel is aan te passen aan uw eisen en wensen, is onze feestzaal geschikt voor elk type zakelijke bijeenkomst. Heeft u bijvoorbeeld een vergadering en zoekt u een ietwat sobere aankleding, dan kunnen wij dat voor u regelen. Maar ook als u op zoek bent naar een eigentijds locatie voor een spetterende productpresentatie kunt u terecht in Gallery’s Refter.

Arrangementen

Ook met grotere groepen is het goed toeven in een van onze sfeervolle ruimten. Speciaal voor groepen vanaf 15 personen hebben wij diverse aantrekkelijke arrangementen samengesteld, voor verschillende gelegenheden. En ook hier geldt dat u en uw gasten centraal staan. Onze buffetten stemmen wij graag af op de gelegenheid en op de dieet- en andere wensen van u en uw gasten. U kunt er dus van op aan dat uw groepsbijeenkomst een succes wordt!

U kunt al bij ons terecht voor een groepskeuzemenu, groepslunch of –diner of een buffet met een groep van 15 personen. Reserveer wel van tevoren, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt.

arrangementen grand cafe gallery