Lorem ipsum dolor sit amet, consecteturadip iscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore sit.

Wij zijn super enthousiast om u welkom te heten bij ons Grand Café! Uiteraard willen we u daarbij vertrouwd en gastvrij van dienst zijn, maar wel met inachtneming van de corona maatregelen.

Deze regels gelden in ons restaurant:

  • Voor een plekje in ons Grand café met de lunch en diner dient u te reserveren, maar ook voor een borrel.
  • Door de 1,5 meter afstand maatregel adviseren wij om met max. 4 personen te komen lunchen, dineren of borrelen. In die samenstelling kunnen we namelijk altijd een gezellig plekje garanderen. Grotere gezelschappen zijn uiteraard ook van harte welkom, maar dienen telefonisch te reserveren via 077 466 0466. Besef wel dat u behoorlijk ver van elkaar komt te zitten. Uitzondering hierop zijn gezinnen die onder 1 dak wonen.
  • Reserveren is dus verplicht en kan via ons online reserveringssysteem (tot één dag van te voren) of via 077 466 0466
  • Bij reservering vragen we ook naar de samenstelling van uw gezelschap. Dit bepaalt namelijk mede of u kort bij elkaar mag zitten of dat we de 1,5 meter moeten hanteren.

 

Terras:

  • Voor het terras aan de voorzijde van ons Grand café kunt u niet reserveren en hanteren we de werkwijze zoals we dit altijd hebben gedaan. Is er dus plaats vrij op het terras en heeft u binnen gereserveerd, dan kunt u plaatsnemen op het terras.
  • Door de 1,5 meter maatregel adviseren wij om met max 4 personen te komen borrelen (ook op het terras). In die samenstelling kunnen we namelijk altijd een mooi plekje garanderen. Grotere gezelschappen zijn ook van harte welkom, maar dienen telefonisch te reserveren via 077 466 0466. Besef wel dat u aan 2 of meer tafels komt te zitten. Uitzondering hierop zijn gezinnen die onder 1 dak wonen.
  • Ook als u alleen wilt komen, bent u van harte welkom

We serveren u graag een heerlijke lunch, diner of drankje in ons Grand Café of op het terras, tot snel!

Reserveer een tafel
-
-
Contactgegevens
Verzoek verzenden ....

Alle velden met een * zijn verplicht.